Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın merdivenleri sıklıkla yangın dolapları, yangın kapıları yahut başka eşyalar tarafından engellenebilir. Bu perese yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her bugün degaje bırakmalısınız.

Zihinsel engelli, tutuk veya ıslah edilenlerin barındığı, salahiyetli mensubu durmadan fariza başında olan ve yangın yahut gayrı evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek kifayetli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sahih kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim yaşamını asliye vadi, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Binalarda makul standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz edepli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık için tercih edilir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen bilgisizşeşlmasına olanak teşhisr, bina eminğini sağlar. Ivedi çıkış yangın kapısı kapıları binaların dokumasına ve kocaliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page